|
szkander.com A _little_ text to describe your forum
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
tgv
Csatlakozott: 2008.03.04. Kedd 7:54 Hozzászólások: 54 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Márc. 24, 2008 4:49 pm Hozzászólás témája: Hogyan tudnánk népszerüsíteni sportágunkat ? |
|
|
Mindenkinek kiváncsi lennék a véleményére ebben az ügyben. _________________ Géza |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tgv
Csatlakozott: 2008.03.04. Kedd 7:54 Hozzászólások: 54 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Márc. 24, 2008 4:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha elég látogató lenne az oldalunkon, lehetne szponzort találni. _________________ Géza |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
K zoli
Csatlakozott: 2008.02.27. Szerda 15:38 Hozzászólások: 65 Tartózkodási hely: Moszkva
|
Elküldve: Kedd. Márc. 25, 2008 11:42 am Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok én most csinálok egy zenés promociós anyagot ezzel is kedvet csinálni a sporthoz a héten valószinű készen lessz beszartok alyan jó lessz  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
K zoli
Csatlakozott: 2008.02.27. Szerda 15:38 Hozzászólások: 65 Tartózkodási hely: Moszkva
|
Elküldve: Kedd. Márc. 25, 2008 11:46 am Hozzászólás témája: |
|
|
| minden alkalmat megkell ragadni hogy szerepelhessünk rendezvényeken sportnapokon falunapok meg minden hasonló helyen nyomatni a videókat ahol csak lehet elöbb vagy utobb akadni fog szponzor biztos vagyok benne. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gergő
Csatlakozott: 2008.03.07. Péntek 16:13 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Budapest-Rákosszentmihály
|
Elküldve: Kedd. Márc. 25, 2008 4:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem koncentálni kéne a regionális és esetleg országos kereskedelmi médiára. Manapság rengeteg ember nézi, a sok gagyi műsort (Aktív, stb.), ha a szkenderszövetség csak néhány percre be tudna jutni egy ilyen felületen, az többet érne a népszerűség javításában, mint valamennyiünk összes egyéb fáradozása. És természetesen az internet, ami viszonylag olcsó lehetőség, sok ilyen igényes szkanderoldal kellene még, minden tagklubbnak kellene egy nívós saját weblap, ahogy Szász Gyurinak és nekünk is van. Modern, sok képpel, videóval arra harapnak, kevés szöveg a mai emberek úgysem fognák fel:)
Fontos lenne, hogy olyan emberek jelenjenek meg tőlünk, akik tényleg hitelesek és letettek valamit az asztalra...
Mondjuk ha mindenki a saját polgármesteri hivatalában megkérdezni, hogy egy nyári rendezvényen nem e lenne szükség hangulatfokozónak egy szkanderversenyre, nem hiszem, hogy nemet mondanának. Persze ez karitatív és ugye elvisz egy hétvégét is, de néhány kis lépéstől azért kisebb eredmények várhatóak. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gergő
Csatlakozott: 2008.03.07. Péntek 16:13 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Budapest-Rákosszentmihály
|
Elküldve: Kedd. Márc. 25, 2008 4:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| +több pénzt kellene kicsikarni a központi sportköltségvetésből, ami persze csak akkor lehetséges, ha legalább megtripláznánk az állandó versenyzői létszámot. Az erőemelőknek sem nagyon jön sok pénz, pedig összevetésben a legtöbb világbajnokunk manapság abban a sportban van. Együtt kellene működni a súlyemelőkkel, erőemelőkkel közös lobbival nagyobb célok elérése lehetséges. A konditermekbe például szorólapozhatnánk a versenyeket, edzésidőpontokat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
harcos
|
Elküldve: Szer. Márc. 26, 2008 2:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
sajnos nem vegeztem media szakon de annyi biztos hogy csakis a median keresztul lehet nepszerusiteni ezt a sportagat,tobb tv es meg tobb tv, ez a gyogyszer erre, semmi mas. en ugy gondolom hogy a szkander szovetsegnek kellene a mediaval targyalni hogy adjanak lehetoseget a szereplesre, a versenyek kozvetitesere, es ha az emberek allandoan latnak ezt a sportot es megszeretnek, egyre jobban erdeklodnenek utana, egyre nagyobb lenne a nezettseg a versenyeken is. ez olyan mint a foci, latni es megszeretni. _________________ Bogdan Robert |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vaskarse
Csatlakozott: 2008.03.11. Kedd 9:52 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: BUDAPEST
|
Elküldve: Kedd. Ápr. 01, 2008 4:17 pm Hozzászólás témája: Re: hogyan tudnánk népszerűsíteni sportágunkat |
|
|
| tgv írta: | | Mindenkinek kiváncsi lennék a véleményére ebben az ügyben. | szia,több,média/sajtó/tv,a mai világban csak az eladható sportágakat,amelyeknek reklámértéke van,és minnél több nézőt halgatót vonz,lehetne népszerübbé tenni,a "mi"sportágunkban sajnos egyiksem érvényesül.a befojt szponzori támogatás vagy kevés/akkor rossz a menedzsment,/vagy,és ez mégrosszabb nem a sportág fejlesztésére van forditva.ennél több versenyt nemérdemes rendezni hiszen ideálisan évente max két csúcsforma teljesithető,a többi csak szintentartás?!több,dijjazásos versenyt kellene rendezni,de csak!!hazaiaknak!!ugyanis,egykét versenyző kivételével,nemütjük meg a nemzetközi szintet,igy külföldi versenyző meghivása,másokban lemondást elkeseredést,és ezzel a sportból való távozását segitjük elő.nemszabadna önkényesen válltoztatni a sulycsoportokon sem hiszen igy a versenyzőknek nincs idejük felkészülni.ne felejtsük el,a fogyás mindig erő-teljesitmény vesztéssel jár,a hirtelen súlygyarapodás sem jár egyértelmű erőnövekedéssel!!akövetkező probléma a dopping,mint köztudott és nejárjunk bekötött szemmel,ez a szkanderban sincs másként sajnos nemegyértelmű okokra hivatkozva versenyeinken a vizsgálat nemvalósul meg,ezzel csökkentve az állami támogatás megszerzését,valamint a "tisztán "készülő versenyzők esélyét.és nemutolsó sorban a sportágon belüli feszültségek feloldását,helyes kezelését.j misi......?????!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gergő
|
Elküldve: Vas. Ápr. 20, 2008 12:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok! Az előző kommenthez szívesen hozzászólnék, de mivel még csak fél éve szkanderezem, ezért inkább elkerülöm a vélemnyalkotást a pénzfelhasználásról és a doppingról. Annyi biztos, hogy az erősportok nagyrésze manapság a farmakológiáról szól, ki milyen gyógyszert használ. Én az erőemelésből indultam, ott valóban elképesztő volt bemenni egy öltözőbe verseny után. Ez nekem elég visszatesző volt, de elfogadom, hogy 400 kg-al guggolni egyszerűen lehetetlen ezek nélkül abban látom a fő problémát, hogy a hazai versenyeken, miért van erre szükség? A nemzetközi mezőnyben megértem, hiszen az mégis egy más dimenzió. Azt tapasztalom, hogy nagy érdeklődés van a konditeremben ahová járunk( Géza és Dávid +én), a szkander iránt. Szinte minden edzésen jön valaki kérdezősködni, érdeklődni. Ha lesz asztalunk, akkor lehet rögtön élesben próbálgatni. Sokan a fájdalomtól fének, amivel ez a sport ját, sokan pedig úgy vannak vele, hogy úgysincs semmi esélyük. Igazból sok elhivatott emberre van szükség, akik segítenek, ha valaki érdeklődik és több tagklubbra, mert az,hogy Budapesten 3 egyesület van( javítsatok ha nem) az szégyen... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gn
|
Elküldve: Hétf. Ápr. 28, 2008 3:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Idézet: | | Annyi biztos, hogy az erősportok nagyrésze manapság a farmakológiáról szól, ki milyen gyógyszert használ. |
Csak hozzatennem komoly eredmeny es penznel nemcsak erosportok, hanem minden sport a sakktol a fociig.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bandesz80
|
Elküldve: Szer. Ápr. 30, 2008 11:58 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Már egy ideje olvasgatom ezt a fórumot, de csak most regisztráltam.
A szkander világával foglalkozó sajtóanyagok követésére tudok ajánlani egy nagyon jó szolgáltatást:
http://news.dolphio.hu
Ez egy ingyenes tartalomfigyelő oldal, bármilyen téma megadható. Én nemrég regisztráltam, és már van is egy "szkanderes" rovatom, amihez jönnek a friss hírek - méghozzá a teljes online sajtóból válogatva!
Eddig egész korrektnek tűnik:)
Ajánlom mindenkinek! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
freddy
Csatlakozott: 2008.06.01. Vasárnap 19:51 Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: Budapest 22.ker.
|
Elküldve: Pént. Máj. 22, 2009 2:40 pm Hozzászólás témája: népszerűsítés? |
|
|
Így kicsivel több, mint egy évvel a legutolsó válasz után én is írok
Be kellene vinni a köztudatba, szerepeltetni kellene a sportágat ott, ahol a többi sportág feltűnik (sportnapok, sportágválasztók, fesztiválok, strandok stb.) . Tavaly kimentem a sportágválsztóra, főleg azért, mert láttam az ismertetőben, hogy lesz szkander...kimenetem és mi az első infó? A szkanderesek nem jöttek...Tavaly előtt kinn voltak a Szász Gyuriék a Harley-n, tavaly már nem, szerintem idén sem várható. Meg kellene támadni a fesztiválokat is, mert ahol szkander asztal van, ott midenki próbálkozik, ami jó!Sok évvek ezelőtt a "Sport szelet" vitt ki asztalt a Szigetre, nagyon-nagyon király volt! De mostanában már nyáron bárhova megyek nincs sehol szkander sajna...pedig mekkora buli lenne amatőr versenyekbe botolni itt-ott-(akár strandokon, vagy áruházakbant)
Ill., egy észerevétel: A Fábry Show évek óta gyakorlatilag könyörög, hogy hozzanak már össze az illetékesek egy szkanderversenyt a Showban,legutóbb már 1.000.000.- Ft fődíjat is ajánlottak, csak jelentkezzen már valaki! Ez egy kihagyhatatlan magaslabda a sportág népszerűsítése érdekében... Eddig semmi hír....pedig jó lenne látni egy fasza kis versenyt a Fábry Showban energiát kellene ebbe fektetni ebbe a dologba az illetékeseknek... _________________ Frici |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|